Megafoons huren

Wilt u een megafoon huren? SMELT adviseert u graag over de juiste megafoon passend bij uw situatie of organisatie. Een megafoon huren kan zowel voor één dag als voor meerdere dagen. U kunt van ons kennis, flexibiliteit en kwaliteit verwachten tegen scherpe prijzen.

Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de verschillende mogelijkheden.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Megafoons huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons

Megafoons geschikt voor iedere situatie

Met een megafoon versterkt u gemakkelijk uw stem zonder deze te verheffen of schor te schreeuwen. Ideaal bij evenementen of situaties waarbij een grote groep mensen moet worden toegesproken, zoals een (sport)evenement of bedrijfsuitje. Vaak zijn dit tijdelijk evenementen, waardoor het aanschaffen van megafoons niet gewenst is. Daarom bieden wij een huurconstructie aan, waarmee u voor een korte of langere periode kunt beschikken over een megafoon. Onze megafoons van Monacor zijn te huur vanaf één dag tot zo lang u de materialen wenst te gebruiken. Voor periodes vanaf een jaar biedt SMELT ook de mogelijkheid om de apparatuur te leasen, zodat u zonder investering toch altijd voorzien bent van goed (periodiek) onderhouden kwalitatieve megafoons. U huurt een megafoon al vanaf een exemplaar en ook grotere aantallen zijn geen probleem. Wel adviseren wij u om tijdig te reserveren om misgrijpen te voorkomen. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie, prijzen, verzekeren, transport en voorwaarden.

Landelijke megafoon verhuur

Wij leveren onze producten en diensten door heel Nederland op iedere gewenste locatie af middels onze eigen bezorgdienst of externe vervoersdienst. Dus of u nou een megafoon in het noorden, in het midden of het zuiden van Nederland nodig hebt. SMELT komt naar u toe en denkt met u mee. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Zwolle. Daar waar nodig zorgen we voor support en geven we uitleg over hoe de megafoons gebruikt kunnen worden bij u op locatie. Laat u overtuigen van ons landelijke verhuurconcept en neem vandaag nog contact op met onze verhuurafdeling.

Waarom kiezen voor het huren van een megafoon?

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, kan een huuroplossing goedkoper zijn dan het kopen van een megafoon. Waar u ook voor kiest, wij rekenen graag met u mee welke oplossing het gunstigste is voor uw organisatie. Want waar u ook voor kiest, huren of kopen, wij zijn u graag van dienst. Mocht u kiezen voor het huren van een megafoon dan bent u bij SMELT te allen tijde verzekerd van goed onderhouden apparatuur die voldoet aan de kwaliteitseisen van vandaag. Daarnaast bent u bij huren vooraf op de hoogte van de kosten per dag, week of maand, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast megafoon verhuur kunt u bij ons ook terecht voor het huren van portofoons, mobilofoons, bodycams en aanverwante accessoires. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +32 (0)3 36 135 36.

Onze verhuur megafoons

Megafoons Huren vaak voordeliger dan kopen

Onze megafoon verhuurservice biedt een economisch verantwoorde keuze voor uw tijdelijke behoeften aan krachtige geluidsversterking. Dit is met name ideaal voor sportevenementen, festivals of bijeenkomsten. In vergelijking met de aankoop van apparatuur, biedt huren een kostenefficiënte oplossing zonder de zorgen van onderhoud en opslag. Onze huurservice omvat hoogwaardige megafoons, toebehoren, en volledige onderhoudsondersteuning, aangepast aan de lengte van uw huurperiode - van een enkele dag tot enkele maanden. Voor langere projecten zijn onze lease-mogelijkheden een aantrekkelijk alternatief. Ontdek de voordelen van kostenbesparing door megafoons bij ons te huren. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar +32 (0)3 36 135 36 tijdens kantooruren.

Ons assortiment

SMELT verkoopt megafoons van het bekende merk Monacor. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal en biedt het de efficiëntie waar u naar op zoek bent. Graag informeren wij u verder over de producten en diensten die SMELT aanbiedt.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken