Megafoons kopen

Wilt u een megafoon kopen? SMELT adviseert u graag over de juiste megafoon die bij uw situatie of organisatie past. De beste oplossing hangt namelijk af van factoren als de grootte van het publiek en voor welke situatie u een megafoon wilt gebruiken. U kunt van ons kennis, flexibiliteit en kwaliteit verwachten tegen scherpe prijzen.

Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de verschillende mogelijkheden.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Verkoop van megafoons

Met een megafoon versterkt u gemakkelijk uw stem zonder deze te verheffen of schor te schreeuwen. Ideaal bij evenementen of situaties waarbij een grote groep mensen moet worden toegesproken, zoals een (sport)evenement of bedrijfsuitje. Veel megafoons hebben een ingebouwde sirene die over een groot gebied te horen is. Ook beschikken sommige megafoons over een afneembare microfoon, daardoor is het gemakkelijker om door de megafoon te praten en is het langer vol te houden. Voor het gebruik tijdens calamiteiten is een megafoon uitermate geschikt. Er kan namelijk gemakkelijk een boodschap worden gecommuniceerd, waardoor mensen snel op de hoogte zijn van de huidige situatie. Bij het gebruik van een megafoon wordt de aandacht vaak snel getrokken en dat is van belang bij het communiceren naar een groot publiek.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

SMELT verkoopt megafoons van het bekende merk Monacor. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal en biedt het de efficiëntie waar u naar op zoek bent. Graag informeren wij u verder over de producten en diensten die SMELT aanbiedt.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink