Monacor TM-27

Huur megafoon
Wanneer u op zoek bent naar superieure geluidskwaliteit en gebruiksgemak, dan is de MONACOR TM-27 megafoon uw ideale keuze. Ontworpen voor professioneel gebruik, is dit toestel niet alleen extreem luid maar biedt het ook flexibiliteit in communicatie dankzij de afneembare microfoon.... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Wanneer u op zoek bent naar superieure geluidskwaliteit en gebruiksgemak, dan is de MONACOR TM-27 megafoon uw ideale keuze. Ontworpen voor professioneel gebruik, is dit toestel niet alleen extreem luid maar biedt het ook flexibiliteit in communicatie dankzij de afneembare microfoon.

Met een kracht van 25W kan de MONACOR TM-27 een ongelofelijke 119 dB produceren, wat garant staat voor helderheid zelfs in de meest rumoerige omgevingen. Met de handige volumeregelaar kunt u gemakkelijk het geluidsniveau aanpassen aan de grootte van uw publiek of de specifieke situatie. De afneembare microfoon en de vergrendelbare Push-To-Talk-knop zijn innovatieve toevoegingen die het gebruiksgemak verhogen: geen noodzaak meer om de megafoon voortdurend dicht bij uw mond te houden of een knop ingedrukt te houden.

Wat kunt u verwachten?

Bij het huren van de MONACOR TM-27 megafoon via SMELT, wordt u voorzien van een premium communicatie-instrument dat niet alleen effectiviteit, maar ook professionaliteit uitstraalt. De batterijen zijn bij de verhuur inbegrepen, dus u kunt meteen aan de slag.

Waarom kiezen voor SMELT?

SMELT heeft een reputatie voor het aanbieden van hoogwaardige communicatieapparatuur voor uiteenlopende evenementen en situaties. Wanneer u kiest voor onze apparatuur, investeert u in betrouwbaarheid en duidelijkheid.

Interesse?

Overweegt u de MONACOR TM-27 te huren of wenst u meer informatie over ons aanbod? Neem contact op met het SMELT-team. Wij helpen u graag met deskundig advies en begeleiden u naar de perfecte communicatieoplossing voor uw behoeften.

monacor-megafoons
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Huur megafoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Naam Monacor TM-27
Modelnummer TM-27
Batterij 8 X C batterijen
megafoon_levering_lader Nee
Draag accessoire Schouderband en connectiekabel
Documentatie Handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Monacor
Artikelnummer Dry-Hire-TM-27
Productnaam MONACOR TM-27 huur megafoon

Afmeting en gewicht

Afmetingen 230 mm x 340 mm
Gewicht 1700 gram

Batterij eigenschappen

Batterij 8 x C batterijen
Batterij verwijderbaar Ja

Microfoon eigenschappen

Ingebouwde microfoon Ja
Afneembare microfoon Ja
Push-To-Talk Ja

Speaker eigenschappen

Vermogen 25 Watt
Maximale decibel 119 dB
Volume regelaar Ja
Sirene Ja

Direct een huur offerte aanvragen

Alternatieven